fonzie78 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 al me VARES... l'emuziun che te medet e la cumpagnia dei me amis sota al sacro munt la trovi nanca nei canzun... chi visin o in cap al mund fa frec o ghe ul su ca pica , a ta vegni sempar dre... cul vent cun l'acqua o cun la nev a trovi sempar ul sistema da vureti ben... quand a pensi sa te fai al me cor ma vegn voia da mulat... te me fai impazir , ma tanti volt anca giuir... o vares sem chi par te e le inutil spiegal a chi capis mia cuse' che vori dì !!! COMO VAFANCU' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz#12 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) al me VARES... l'emuziun che te medet e la cumpagnia dei me amis sota al sacro munt la trovi nanca nei canzun... chi visin o in cap al mund fa frec o ghe ul su ca pica , a ta vegni sempar dre... cul vent cun l'acqua o cun la nev a trovi sempar ul sistema da vureti ben... quand a pensi sa te fai al me cor ma vegn voia da mulat... te me fai impazir , ma tanti volt anca giuir... o vares sem chi par te e le inutil spiegal a chi capis mia cuse' che vori dì !!! COMO VAFANCU' Ma da dove arriva? Iniziativa lodevole, ma il dialetto zoppica.... medet ---> me deé cun l'acqua o cun la nev ---> cunt l'acqua o cunt la nev te me fai impazir (aaaarggghhhhh) ---> Te me feé diventaà matt Glisserei anche sul finale.... mi sembra di rileggere quel "Benvenù" che comparì sui display sotto la giunta Fumagalli che fece sbellicare dalle risate un po' tutti... "Va a dà via el cu" sarebbe molto più appropriato Edited January 18, 2007 by Franz#12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzie78 Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 mi è arrivata per mail e mi piaceva,anche a me non tornava molto il dialetto,ma l'ho girata lo stesso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts