sertar Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Metteteve a sède: WHEN IT WANTS, IT WANTS quanno ce vo' ce vo' BUT MAKE ME THE PLEASURE ma famme 'r piacere DON'T EXTEND YOURSELF nun t'allargà BUT, FROM WHEN IN HERE? ma da quanno 'n qua THE SOUL OF YOUR BEST DEAD RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tua THESE DICKS 'sti cazzi NOT EVEN TO THE DOGS! manco a li cani! WHICH GOD TAXI DRIVER! che Dio t'assista BUT WHAT ARE YOU STAY TO MAKE? ma che te stai a fa'? BUT WHO MAKES ME MAKES IT ma chi me lo fa fa' RIGHT TO BE giusto pe' èsse chiari BUT OF WHAT ma de che HOW DOES IT THROW? come te butta? I AM TIRED DEAD so' stanco morto WHO WIRES YOU! chi te se fila! WHO HAS BEEN SEEN, HAS BEEN SEEN chi s'è visto s'è visto TODAY IT'S NOT AIR oggi nun è aria BY FEAR! da paura! GIVE IT TODAY AND GIVE IT TOMORROW daje oggi e daje domani PLEASE RE-TAKE YOURSELF aripìjate! STAND IN THE BELL, LITTLE BROWN (DARK) sta 'n campana, moré STAY BEEF stai manzo I DON'T CARE OF LESS nun me ne pò fregà de meno WE ARE AT HORSE semo a cavallo THERE ISN'T TRIPE FOR CATS nun c'è trippa pe' gatti I'M SU HUNGRY THAT I DON'T SEE c'ho 'na fame che nun ce vedo ROMAN JUMP IN MOUTH saltimbocca alla romana GO TO DIE KILLED vammorìammazzato YOU REJUMP ME m'arimbarzi IT DOESN'T MAKE A FOLD nun fa 'na piega I OPEN YOU IN TWO LIKE A MUSSELL t'apro 'n due come 'na cozza SPEAK LIKE YOU EAT parla come magni I'VE MY LEGS THAT ARE DOING JAMES JAMES c'ho le gambe che me fanno giacomo giacomo YOU GOT MUCH COMPLEX THAN THE FIRST MAY CONCERT! c'hai più complessi tu ch'er concerto der primo maggio!
davide Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 queste vengono dal vocabolario inglese-totti totti-inglese
sertar Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 queste vengono dal vocabolario inglese-totti totti-inglese 27257[/snapback] ..nn ho mai detto di avere il copyright di quanto ho scritto e scriverò in futuro!!
davide Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 ..nn ho mai detto di avere il copyright di quanto ho scritto e scriverò in futuro!! 27279[/snapback] ehi come siamo suscettibili! non era mica una critica
sertar Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 ehi come siamo suscettibili! non era mica una critica 27280[/snapback] Mica mi sono offeso, assolutamente...
Recommended Posts